Büyük Kılıçlı İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar: Satranç İlçe 1. Masa Tenisi İlçe 1. Kaleli Yakan Top İlçe 1.

Saatler: 09.00-14.35
Sportif Etkinlikler: Satranç Masa Tenisi Futbol Voleybol Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://buyukkilicliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyük Kılıçlı Mahallesi Okutman Sokak No18/1 Silivri İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Büyük Kılıçlı Mahallesi Okutman Sokak Nu: 18/1 Silivri

Adres - Büyük Kılıçlı Mahallesi Okutman Sokak No18/1 Silivri İSTANBUL

Ulaşım Köy minibüsleri ile her saat başı ulaşım imkanı vardır. Pazartesi günleri her yarım saatte bir köy minibüsü bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Silivri ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.